Platform ontwikkeling

Voor het ontwikkelen van een online platform maken wij vaak gebruik van het Laravel framework. Een online platform bestaat vaak uit een website en een applicatie. Gebruikers kunnen dan inloggen en bepaalde acties uitvoeren. Ook is er een administratie gedeelte beschikbaar voor de medewerkers.

De applicatie kan ook omgezet worden naar een app voor de Iphone en Android zodat deze gedownload kan worden via de App Store en Play Store.

Wij hebben veel ervaringen met het toevoegen van verschillende third-party services zoals; Mollie (betalingen), Stripe (betalingen), Facebook, Messagebird (sms en email), OneSignal (push notificaties), Pusher (live chat) en meer.

Zo hebben wij onder andere al het internationaal opererend platform van Nina.care gemaakt. Wij verzorgen tot op heden nog steeds ondersteuning en voegen regelmatig updates uit op het platform. Nina.care heeft 150.000 gebruikers en inmiddels als een omzet van 1+ miljoen dat allemaal via het platform gaat. Het platform maakt het voor ouders mogelijk om een oppas en/of au-pair te zoeken. Door een slim algoritme (genaamd Matching Magic) worden de juiste oppassers voorgesteld aan de ouders. Ook alle abonnementen en uitbetalingen aan de oppassers en au-pair gebeuren automatisch via het platform.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over platform ontwikkeling en onze prijzen.

Wat wij doen

Bijna alles wat met online en branding heeft te maken.

Laravel

Het ontwikkelen van een Laravel applicatie of het integeren van een third-party API in een bestaande applicatie.

Platform ontwikkeling

Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke applicatie om bedrijfsprocessen te verbeteren.

WordPress

Het ontwikkeling van een mooie en gebruiksvriendelijke WordPress website.

Logo ontwerpen

Het ontwerpen van een logo en huisstijl.

Social Media design

Het ontwerpen van afbeeldingen die regelmatig gedeeld kunnen worden op sociale media.

WooCommerce

Maak een webshop van jouw WordPress website.