WordPress

WordPress is veruit het meeste populaire CMS (Content Management System) voor websites en blogs. WordPress is gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om minder-technische gebruikers toch veel zelf te kunnen laten doen.

Label84 is begonnen met het maken van WordPress websites en is later gegroeid naar platform en applicaties. Hierdoor zijn we in staat jouw website zo te ontwikkelen als jij het wilt. Onze designers zorgen ervoor dat jouw website er niet alleen goed uitziet maar ook functioneel is en daarbij goed werkt op zowel de laptop en de mobiel.

Nadat de WordPress website is opgeleverd is het vrij simpel voor een minder-technisch persoon om de website te onderhouden. Zoals het toevoegen van nieuwe paginas, blogs en of een nieuwe functionalteit middels een van de vele duizenden plugins. Daarnaast heeft WordPress standaard al een hele hoge SEO score. Ook zijn er plugins beschikbaar die jou helpen bij het schrijven van teksten voor een pagina en automatisch SEO score berekend.

WordPress heeft vele templates beschikbaar waardoor je snel een website up-and-running kan hebben. Maar vaak wil je toch kleine details wijzigen en is er toch de kennis van een webdesigner nodig. Wij bekijken samen met jou of we gebruik kunnen maken van een goede template of dat we een geheel nieuwe template ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over WordPress en onze prijzen.

Wat wij doen

Bijna alles wat met online en branding heeft te maken.

Laravel

Het ontwikkelen van een Laravel applicatie of het integeren van een third-party API in een bestaande applicatie.

Platform ontwikkeling

Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke applicatie om bedrijfsprocessen te verbeteren.

WordPress

Het ontwikkeling van een mooie en gebruiksvriendelijke WordPress website.

Logo ontwerpen

Het ontwerpen van een logo en huisstijl.

Social Media design

Het ontwerpen van afbeeldingen die regelmatig gedeeld kunnen worden op sociale media.

WooCommerce

Maak een webshop van jouw WordPress website.